Spor Toto Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasman Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yolunda rakip Beşiktaş'ın deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesi sonrasında galibiyet alması şart olan Fenerbahçe bu zorlu mücadeleye hazır. Fırat Aydınus'un yöneteceği karşılaşma 9 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak. İşte Fenerbahçe Medipol Başakşehir Maçı kadrosu (Muhtemel ilk 11) belli oldu - 9 Mayıs 2016..

9 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 20:00'de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçının son dakika gelişmeleri ve maç ilgili gelişmeleri www.haber46.com adresinde bulabileceksiniz.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın aldığı Galatasaray galibiyeti sonrasında bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Ligin 31. haftasını 21 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 70 puanla geçen Fenerbahçe, rakip kalelere 55 gol gönderirken, kalesinde ise 22 gol gördü.

Medipol Başakşehir ile yarın ligdeki 16. randevusuna çıkacak olan Fenerbahçe, oynanan 15 karşılaşmada 8 galibiyet alırken, Medipol Başakşehir ise 5 galibiyet aldı ve 2 maç da berabere sonuçlandı. Ligin ilk yarısındaki mücadeleyi Fenerbahçe, Luis Nani'nin 84. dakika golüyle 1-0 kazanmıştı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇ KADROSU (MUHTEMEL İLK 11)

Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Alves, Gökhan, Alper, Volkan, Souza, Mehmet Topal, Nani, Robin van Persie