Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıldönümü ve Şehitler Günü nedeniyle tüm futbolcular ve teknik ekip, Türk Bayrağı ile poz verdi.

Bir süredir sakatlıkları bulunan Hasan Ali Kaldırım ile Mehmet Topal, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas organizasyonları ve dar alanda hücum/defans organizasyonlarının ardından bireysel çalışmalarla noktalandı.

Antrenmanın ikinci bölümünde sağ ayak bileğinde ağrı hisseden Emmanuel Emenike, tedbir amaçlı, çalışmayı yarım bıraktı. Egemen Korkmaz ve Gökhan Gönül, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe'de Süper Lig'in 25. haftasında 22 Mart Pazar günü saat 20.00'de oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıkları, yarın yapılacak antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman saat 18.00’de başlayacak.

Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübü'nün amatör branşları ve Fenerbahçe Koleji’nde de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü unutulmadı. Fenerbahçe Koleji’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeni ile bir etkinlik düzenlenirken, sporcular da günlük antrenmanları öncesinde Türk Bayrağı ile poz verdiler.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıldönümü ve Şehitler Günü nedeniyle Fenerbahçe Koleji’nde düzenlenen etkinliktke ise Asbaşkanlardan Turhan Şahin ve Tahir Perek, Okul Müdürü Adnan Ersan, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu. Kolej öğrencileri canlandırdıkları dramalarla bu anlamlı günde Çanakkale Şehitleri'ni yad ettiler.