Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: İlker Meral, Baki Tuncay Akkın, Hakan Yemişken
Galatasaray: Sinan Bolat, Tarık Çamdal, Chedjou, Koray Günter, Olcan, Selçuk İnan, Melo, Bruma, Sneijder, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz
Torku Konyaspor: Mario Jorge Quıntas Felgueiras, Ali Turan, Elvis Kokalovic, Selim Ay, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, May Sphiwe Mahlangu, Kenan Özer, Ali Çamdalı, Djalma Braune Manuel Abel Campos, Ciprian Andrei Marica
Goller: Dk. 10 Burak Yılmaz, Dk. 16 ve Dk. 33 Sneijder, Dk. 45 Ocan Adın (Galatasaray), Dk. 20 Ciprian Marica (Torku Konyaspor)
Sarı kart: Dk. 6 Ali Turan (Torku Konyaspor)

Türkiye Kupası 2. tur maçında Galatasaray ile Torku Konyaspor arasındaki maçın ilk yarısı sarı kırmızılı takımın 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

10. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Yasin'in getirdiği topla buluşan Burak Yılmaz'ın sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0.

16. dakikada Galatasaray'ın ikinci golü geldi. Bu dakikada Selçuk İnan'ın pas olarak kullandığı serbest atışta cezaalanı ön tarafında topla buluşan Sneijder, sert bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 2-0.

20. dakikada konuk ekip farkı bire indirdi. Bu dakikada Ciprian Marica, kazanılan serbest atışta düzgün bir vuruşla topu barajın üzerinden aşırarak filelere gönderdi. 2-1.

33. dakikada Galatasaray'ın üçüncü golü geldi. Bu dakikada konuk takımın atağında Melo, Mehmet Güven'den önce ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı. Sol taraftan Olcan Adın ile başlayan atakta Bruma, daha müsait durumdaki Sneijder'i gördü. Hollandalı oyuncu, kalecinin önde olduğunu da görünce aşırtma bir vuruşla topu kalecinin üzerinden aşırarak ağlara gönderdi. 3-1.

45+1. dakikada Galatasaray farkı üçe çıkardı. Bu dakikada gelişen Galatasaray atağında Burak Yılmaz'ın soldan cezasahası içine yaptığı ortada gerilerden gelen Olcan Adın, uçarak kafayla tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 4-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Galatasaray'ın 4-1 üstünlüğü ile tamamlandı.