Galatasaray, Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında sürdürdüğü birinci etap yurt dışı kamp hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmanda dün SV Ried ile oynanan hazırlık maçında 45 dakikadan fazla forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise iki grup halinde pas ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise iki kaleli yan top çalışması ile idman tamamlandı.

SV Ried maçında baş ve sırt bölgesine darbe alan Sercan Yıldırım rejenerasyon çalışmasını sağlık ekibinin kontrolünde gerçekleştirdi.

Sarı kırmızılılar, bu akşam yerel saatle 21.15’te özel bir uçukla Avusturya’dan İstanbul’a dönerek yarın sabah saat 10.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın mensuplarına kapalı bir çalışma yapacak.

Galatasaray, üç günlük iznin ardından 20 Temmuz Pazartesi günü İstanbul’dan Avusturya’ya hareket ederek ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Bu dönemde Celta Vigo (22 Temmuz Çarşamba), Udinese (25 Temmuz Cumartesi) ve OGC Nice (28 Temmuz Salı) ile olmak üzere üç hazırlık maçı yapacak olan sarı kırmızılılar, 31 Temmuz Cuma günü çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’a dönecek.