Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 8. haftasında oynanan Galatasaray - Gençlerbirliği karşılaşmasında takımlarına birer gol kazandıran Yasin Öztekin ve Aurelien Chedjou, karşılaşmanın ikinci yarısından çok güzel oynadıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söylediler.

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2016 Fransa'ya direkt gitmesinin sevincini yaşadığını belirten Yasin Öztekin, "Milli Takım arasında takımla çalışamadık. Milli Takım'a o güzel günleri bana yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar heyecanlı maç yaşadım. Arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ediyorum." derken, Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarı pozisyonlara girdik ama geriye düştük. İkinci yarıda daha başka bir Galatasaray vardı sahada. İyi pas yapan pozisyonlara giren bir takım vardı. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah Çarşamba günü de Benfica karşısında iyi bir maç çıkarırız.

Ben bu zamana kadar hep çalıştım. Burada da çok çalıştım. Oynadığım sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bunu her zaman yaptım, bundan sonra da yapacağım. Bugün yedek oturdum. Yine de saygı duyuyorum .Hocamın kararıdır. Bunu herkes bilsin ben elimden geleni yapacağım. İyi oynasam da kötü oynasam da destek olsunlar."

AURELİEN CHEDJOU: BUGÜN İŞLER YOLUNDA GİTTİ

Takımının 2-1 öne geçmesini sağlayan golü atan Aurelien Chedjou ise yaptığı açıklamada, "İleri çıkışları seviyorum. Bazen işler de yolunda gidiyor, bazen gitmiyor. Bugün işler yolunda gitti.'' dedi.Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Galatasaray – Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından Aurelien Chedjou açıklamalarda bulundu.

Aurelien Chedjou, Gençlerbirliği maçının moraliyle de Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında önümüzdeki Çarşamba günü Portekiz temsilcisi Benfica karısına çıkacaklarını belirterek, şunları söyledi:

''Gençlerbirliği karşılaşmasının zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. İlk yarı iyi top oynayamadık. Sonra iyi toparlandık. İkinci yarıda çok iyi oynadık ve çok güzel bir galibiyet aldık. İleri çıkışları seviyorum. Bazen işler de yolunda gidiyor, bazen gitmiyor. Bugün işler yolunda gitti.

Bizim için en önemli maç bir sonraki maçımız, o da Benfica maçı. Gruptan çıkmak istiyoruz, onun için çok önemli bir maç bizi bekliyor. Önce Benfica maçına odaklanıp, sonra Fenerbahçe maçını düşünmek için yeteri kadar zamanımız olacak.''