Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un ve A Milli Futbol Takımı'nın başarılı stoperi Serdar Aziz'in Galatasaray'a transfer olduğu açıklandı. Yıldız oyuncunun menajeri Haluk Canatar sosyal medya hesabından günün en flaş transfer haberini duyurdu.

Adı bir çok devle anılan başarılı savunmacı Serdar Aziz için bugün Point Otel'de transfer görüşmesi gerçekleştirilirken, özel görüşmede Bursaspor Başkanı Ali Ay, Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar ve Özbek yer aldı. 25 yaşındaki başarılı savunmacının menajeri Canatar, Serdar Aziz'in Galatasaray formasını giyeceğini açıkladı. Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 23 maça çıkan ve 2 gol atıp 3 de asist yapan başarılı defans oyuncusu yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

Ortaya atılan başka bir iddia ise yeni sezonda Galatasaray'ın başına Fatih Terim'in geçeceği ve bu transferin de Terim'in isteği ile gerçekleştiği. Spor gündemini uzun zamandır meşgul eden Terim-Galatasaray iddiaları Terim'in geçtiğimiz günlerde yaptığı 'istifa' açıklaması ile doğrulanmıştı. Serdar Aziz'in transferinin bu doğrultada gerçekleştiği iddiaları geniş yer buluyor.

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın dev transferini "Kardeşime yeni kulübü Galatasaray hayırlı olsun" ifadeleriyle duyurdu.