Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki rakibi Kazakistan temsilcisi Astana'da teknik direktör Stanimir Stoilov, Galatasaray'dan korkmadıklarını söyledi.

Stoilov, takım olarak maça hazır olduklarını ifade etti. Sahada iyi bir oyun sergileyeceklerini söyleyen Stanimir Stoilov, iyi bir takım olduğuna inandıkları Galatasaray'dan puan alacaklarını iddia etti.

Başkent Astana'daki Sarıkaya Bisiklet Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Stoilov, Galatasaray gibi güçlü bir ekibe karşı oynamanın verdiği zorlukları bildiğini kaydetti. Stoilov, maçın sonuna kadar disiplini elden bırakmayacaklarının altını çizdi.

Bu arada takımının savunma oyuncusu Yeldos Akhmetov, Galatasaraylı hiçbir futbolcudan korkmadıklarını söyledi. Akhmetov, "Bizi ne Sneijder ne Podolski hiçbir Galatasaraylı yıldız oyuncudan korkmuyoruz." dedi.

Astana takımı, yarın maçın oynanacağı Astana Arena'da son antrenmanını yaptı. İlk 15 dakikası basına açık yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise yarınki maçın taktik çalışmasının yapıldığı öğrenildi.