Galatasaray Inter maçı canlı radyo dinle. Galatasaray İnter maçı şifresiz kanallar listesi. GS İnter maç bitiminde özet goller burada olacak. Maç canlı takip izle... Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün İtalya Serie A takımlarından İnter ile özel maçta kozlarını paylaşacak. Galatasaray İnter maçı Türk Telekom Arena’da oynanacak müsabakanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğu böylelikle açıklanmış oldu. Galatasaray İnter maçı ile ilgili tüm gelişmeler haberimizden takip edebilirsiniz...(Galatasaray İnter maçı radyo dinle) ntv canlı maç dinle. Galatasaray İnter maçı skor ne olur, gs maç bitiminde özet goller buradan takip edebileceksiniz. 



Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla tamamlayan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt katılacak olan Galatasaray, hazırlık maçlarına devam ediyor.  Galatasaray, hazırlık maçlarındaki en ciddi sınavını Inter karşısında verecek.  Galatasaray, bu maçta rakibini yenip sezon için moral bulmak istiyor. Peki Galatasaray İnter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte o ayrıntılar...

Galatasaray, hazırlık maçını İtalyan devi Inter ile Türk Telekom Arena Stadında yapacak. (2 Ağustos Pazar) bu gün saat 20.00'da başlayacak mücadeleyi D Smart 77. kanal, naklen yayınlayacak. 8 Ağustos'taki Süper Kupa Finali öncesi, Galatasaray'ın son durumu belli olacak. 

 İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Inter, bu akşam Galatasaray ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman yaptı.Inter'in teknik direktörlüğünü yapan sarı-kırmızılıların eski çalıştırıcısı Roberto Mancini, antrenmanı takip eden Galatasaray A Takımı İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ve Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ile hasret giderdi.
Galatasaray ile Inter arasında Türk Telekom Arena'da oynanacak hazırlık maçı saat 20.00'de başlayacak.

GALATASARAY'DA HAMİT ALTINTOP SOKU 

Avusturya kampında sakatlanan Hamit Altıntop'un sol diz iç menisküsünde yırtık tespit edildi. 
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman, fiziksel çalışmayla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden idman taktik çalışmalarla sona erdi. Yeni transfer Jose Rodriguez de takımıyla beraber ilk antrenmanına çıktı. 
Öte yandan Avusturya'daki son antrenmanda bir pozisyon esnasında dizinde ağrı oluşan Hamit Altıntop'un çekilen MR sonrası sol diz iç menisküsünde yırtık tespit edildiği öğrenildi. Altıntop antrenmana katılmadı. Sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edilen ve tedavisine başlanan Semih Kaya da idmanda yer almadı. Galatasaray, yarın saat 20.00'da TT Arena'da İtalya'nın FC Internazionale takımı ile karşı karşıya gelecek. 

INTER KAFİLESİ İSTANBUL'DA

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın Galatasaray ile özel maçta karşılaşacak İtalya Serie A takımlarından Inter, İstanbul'a geldi.
Galatasaray maçı öncesinde son antrenmanını kendi tesislerinde yapan İtalya temsilcisi, Milano'dan hareket eden özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaştı.Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, transfer etmek istediği iddia edilen Galatasaraylı Felipe Melo ile ilgili gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine gülümsedi ancak yanıt vermedi.Mavi-siyahlı kafile, havalimanından Beşiktaş'ta konaklayacağı otele hareket etti.
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mancini'nin çalıştırdığı Inter'in 20 kişilik maç kadrosu şöyle:

Samir Handanovic, Juan Pablo Carrizo, Tommaso Berni, Juan Jesus, Martin Montoya, Davide Santon, Andrea Ranocchia, Jeison Murillo, Joao Miranda, Federico Dimarco, Geoffrey Kondogbia, Mateo Kovacic, Fredy Guarin, Assane Demoya Gnoukouri, Marcelo Brozovic, Anderson Hernanes, Rodrigo Palacio, Mauro Emanuel Icardi, Samuele Longo, Stevan Jovetic. Galatasaray'da 9 futbolcu ile teknik heyet, sağlık kontrolünden geçti.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ulus'taki Liv Hospital'da gerçekleştirilen kontrollere teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcılarının yanı sıra milli takımlara gitmeleri sebebiyle sezonu geç açan futbolcular Aurelien Chedjou, Selçun İnan, Hakan Kadir Balta, Yasin Öztekin, Alex Telles, Fernando Muslera, Wesley Sneijder, Umut Bulut ve Burak Yılmaz katıldı.Oyunculara sezon öncesi rutin kontrollerden ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji testleri uygulandı.

Mancini alkışlarla

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’yi, bugün Arena’da bir de sürpriz bekliyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, İtalyan hocayı alkışlarla karşılayacak. Mancini, Galatasaray’dan tazminat almadan ayrılmayı kabul ederken, gittikten sonra da Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili paylaşımlar yapmıştı. 

Maç: Galatasaray İnter

Saat: 20.00

Stat: Türk Telekom Arena Stadı

Yayın: DSMART 77. Kanal

İşte Inter'in Galatasaray kadrosu!

Galatasaray ile özel maçta karşılaşacak İtalya Serie A takımlarından Inter, İstanbul'a geldi.

Galatasaray maçı öncesinde son antrenmanını kendi tesislerinde yapan İtalya temsilcisi, Milano'dan hareket eden özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaştı.

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, transfer etmek istediği iddia edilen Galatasaraylı Felipe Melo ile ilgili gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine gülümsedi ancak yanıt vermedi. Mavi-siyahlı kafile, havalimanından Beşiktaş'ta konaklayacağı otele hareket etti.