Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem David Fernandez Borbalan'ın düdük çaldığı maçta Arsenal'e farklı galibiyeti getiren golleri 3 ve 90+2. dakikalarda Podolski ile 11 ve 29. dakikalarda Ramsey attı. Galatasaray'ın tek golünü ise 88. dakikada frikikten Wesley Sneijder kaydetti.

Bu sonuçla Galatasaray, Avrupa defterini 1 puanla son sırada tamamlarken, Arsenal ise 13 puan ve averajla grubu ikinci sırada tamamladı.

Grubun diğer maçında ise Borussia Dortmud ile Anderlecht 1-1 berabere kaldı. Borussia Dortmund 13 puan ve averajla liderliğini korurken, Anderlecht ise puanını 6'ya çıkardı ve 3. sıradaki yer aldı.

54. dakikada Emre Çolak'ın pasında topla buluşan Sneijder'in vuruşu yandan oyun alanı dışına gitti.

66. dakikada Galatasaray bir golden oldu. Bu dakikada Hamit Altıntop'un kullandığı serbest atışı sonrasında cezaalanı içinde oluşan karambolde en son topla buluşan Umut Bulut'un vuruşunda savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

74. dakikada Yasin Öztekin'in pasında topla buluşan Hamit Altıntop, topa kötü vurunca takımını bir golden etti.

86. dakikada Sneijder'in cezaalanı dışından kullandığı serbest atışta kaleci, üzerine gelen topu tokatlayarak uzaklaştırdı.

88. dakikada Galatasaray'ın golü geldi. Bu dakikada cezaalanı ön tarafında kazanılan serbest atışı kullanan Sneijder, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 1-3.

90+2 dakikada Arsenal'ın dördüncü golü geldi. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan topla buluşan Podolski, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda düzgün bir vuruşla kaleci Sinan'ın yanından topu filelere gönderdi. 1-4

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, Londra'da oynadığı ve 4-1 kaybettiği maçtan sonra kendi sahasında da Arsenal'a 4-1 mağlup oldu.