Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, geçen sezon da benzen sıkıntılar yaşadıklarını, ancak bundan sonra çok daha iyi olacaklarına inandığını söyledi.

Başarışı futbolcu, 1 - 0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Trabzonspor maçının zor olacağını bildiklerini ifade eden Yasin Öztekin, “Ama buraya kazanmak için geldik. Bizim için dönüm maçıydı. İyi ki de 3 puan aldık, çok mutluyuz. Bundan sonra daha iyi çalışıp bütün maçları kazanmak istiyoruz.” dedi.

Yasin, zaman zaman yedek kalmasıyla ilgili soru üzerine ise “Her maç oynamak isterim. Oynadıkça açılıyorum ve daha faydalı oluyorum. Hocama da bana bugün görev verdiği için teşekkür ediyorum. Ben de elimden geleni yapıp takıma faydalı olmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Geçen sezon da ilk başlarda takım olarak sıkıntılar yaşadıklarını hatırlatan başarılı futbolcu, bu sene de benzer durumlar yaşadıklarını, ancak hızla toparlanacaklarına inandığını dile getirdi. Takımla ilgili eleştirilerden ister istemez etkilendiklerini anlatan Yasin Öztekin, “Birçok yeni arkadaşımız geldi. Daha iyi bir takam olamadık. Geçen sene de bunları yaşadık ama bundan sonra tüm maçları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz.” diye konuştu.