GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, deplasmanda İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı.

Pas çalışması ve dar alanda çift kale maç yapılan antrenman sonrasında kaleci Bora Sevim için 31. doğum günü nedeniyle kutlama yapıldı. Kendisi için hazırlanan pastanın üstündeki mumları üfleyen Sevim, takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Ayrıca kırmızı-siyahlı kulüpte, İstanbul kafile programı da belirlendi. Yarın akşam saatlerinde havayoluyla İstanbul'a geçecek olan Gaziantep temsilcisi, karşılaşma öncesinde son hazırlık çalışmasını yapacak ve maçın ardından yeniden Gaziantep'e dönecek.

Öte yandan teknik direktör Buruk, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane Müdürü Mustafa Kalkan, Müdür Yardımcısı Yılmaz Murat Çaycı, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık-Sen Şube Başkanı Cuma Kerkez ve beraberindeki heyeti kabul etti. Heyetin İstanbul Başakşehir maçında başarılar dileklerini ilettiği Buruk, sağlık çalışanlarına imzalı forma hediye etti.