Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı çalışma ile başladı.
Başkent ekibi, yeni sezon hazırlıklarına yeni teknik direktörü Stuart Baxter yönetiminde sabah yaptığı çalışma ile gerçekleştirdi. Antrenman öncesi takıma yeni katılan teknik ekip, yeni transferler ve futbolcular basın mensuplarına toplu fotoğraf verdi.
Isınma hareketlerinin ardından futbolcular, sonrasında üç gruba ayrılarak dar alan pas organizasyonu yaptı. Antrenman yine üç takım halinde dönüşümlü olarak yapılan çift kale maç ile sonra erdi.
DOĞA: İLK DEFA YABANCI HOCA İLE ÇALIŞACAĞIM
Takımın kaptanlarından Doğa, yeni bir sezon ve yeni bir hocayla başlangıcı yaptıklarını vurgulayarak, "Bende ilk defa yabancı bir hoca ile çalışacağım. Bakalım nasıl olacak. Benim içinde ilk deneyim olacak. Her şeyi zaman gösterecek. Yeni transferler tanıdığım oyuncular değil. Onlara da zaman vermek lazım. Yabancı transferler kulüpler için önemli. Umarım faydalı olurlar. Performanslarını zaman gösterecek." diye konuştu.
Antrenman sonrası şok havuzuna giren bazı oyuncular havuzda keyifli dakikalar geçirdi. Futbolcular malzeme sorumlusu Adil Gevrek’i ise kıyafetleri ile suya atarak eğlencelerine ortak etti.