Gennady Golovkin'in boks maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanal veriyor?
Ünlü Kazak boksör Gennady Golovkin, 17 Mayıs 2015 tarihinde Willie Monroe Jr.ile karşılaşacak. Golovkin, orta sıkletteki üç federasyonun birden ünvanlarına sahip; WBA süper, IBO ve WBC.Golovkin, 17 Mayıs'ta Los Angeles'ta Willie Monroe Jr.ile karşılaşacak. 14'üncü defa ünvanını korumak için ringi çıkacak olan Golovkin'in boks maçı Kanaltürk tarafından canlı yayınlanacak. Boks maçının biletleri mayıs ayında satışa çıkmıştı. Biletler 30 dolar, 60 dolar, 100 dolar, 200 dolar ve 300 dolardan satışa çıkmıştı. 

RAKİBİ MONROE ÇOK HIZLI VE GENÇ
Golovkin'in rakibi Monroe Jr'ın istatistikleri ise 19-1-0. Boksörün sadece 6 knock out'u bulunuyor. Ancak Monroe'un Golovkin'e rakip olamayacağı söylentilerinin ayyuka çıkması üzerine ünlü boksör şöyle konuştu: "Onu seçtik çünkü genç ve ilginç bir boksör. İyi hareket ediyor ve dövüşmekten korkmuyor. Bu bana yeni bir rekabet getirecek. Eğer onun son maçına bakarsanız çok iyi olduğunu göreceksiniz. Benim için de güzel maç olacak, hızlı hareket ediyor ve solak" diye konuştu. Golovkin'in dediği gibi çok hareketli olan boksör WBC şampiyonu Miguel Cotto'nun gözünü korkutmuştu. Cotto kendisine gelen Monroe'den maç teklifini kabul etmemişti.

GOLOVKİN HAKKINDA BİLGİ
8 Nisan 1982 Kazakistan Karağandı doğumlu boksör, yaptığı maçların yüzde 90.63'ünü nakavtla kazandı. Bugüne kadar yaptığı amatör ve profesyonel 375 maçın hiç birinde knock out veya knock down olmadı. 2013 yılında Ring Magazine dergisi tarafından "Yılın Boksörü" seçildi. 1.79 boyundaki Golovkin profesyonel olarak çıktığı 32 maçın hepsini kazandı. Bu karşılaşmaların 29'unda knock out ile kazandı. Golovkin'in rakiplerinin büyük çoğunluğu ilk 4 raundda nakavt oluyor.