Sanda, Qinda ve Talu Dallarında Yapılan Şampiyonada hemen hemen bütün sikletlerde Türkiye olarak  birincilik kazandık.

Yapılan Şampiyonada Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Wushu Takımı  sporcularımızdan Yusuf  Gökkaya  göstermiş olduğu performansla ilimizi en iyi şekilde temsil etti.

12-15 Haziran 2014 tarihleri arasında Sakarya Serdivan ilçesinde bulunan Sakarya Spor Salonunda gerçekleşen şampiyonaya Türkiye, Yunanistan, Sırbistan, FYROM (Makedonya), İran, Kuzey Irak, Hırvatistan, Bosna Hersek, Belçika, ve Romanya olmak üzere  10 ülke,  128'i Bayan, 258'i Erkek olmak üzere toplamda 386 sporcu katıldı.

Suzan Abdul Hakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Wushu Takımı  Antrenörü Halide Ay  ile çalışmalarına devam eden Yusuf  Gökkaya  Sakarya ilinde düzenlenen şampiyonada göstermiş olduğu performansla ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Yusuf  Gökkaya  65 Kilo da Balkan İkincisi olarak Türkiye'ye ve ilimize gümüş madalya kazandırdı. 

Sakarya'da yapılan Şampiyonada Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Wushu Antrenörü Halide Ay Milli Antrenör,  Yusuf  Gökkaya 'da Milli takıma çağrılarak Wushu Sporunda Kahramanmaraş'ın yüzünü güldürdüler. 

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Wushu Antrenörü Halide Ay ayrıca Milli Hakem olarak da görev yapıyor.