İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014 – 2015 Öğretim Yılı Okullar Arası Hentbol Turnuvası’nın küçükler kategorisinde birinciliği Bakırköy Fatih Koleji kazandı.

İstanbul geneli yaklaşık 40 okulun katıldığı ve Yakacık İTO Spor Salonu'nda gerçekleşen Hentbol müsabakalarında; yarı finalde Bahçeşehir Kolejini, final maçında ise zorlu rakibi Özel Şişli Terakki Okulu'nu 14-9 yenen Bakırköy Fatih Koleji Hentbol Takımı oynadığı bütün maçlarını kazanarak birinci oldu.

Bakırköy Fatih Koleji Hentbol Takımı'nın bir sonraki hedefi 19-22 Mart 2015 tarihleri arasında Türkiye şampiyonası grup maçlarında İstanbul’u en iyi şekilde temsil edip Marmara bölge şampiyonu olmak.

Bakırköy Fatih Koleji Müdürü Ali Güneşli. elde edilen başarıdan dolayı öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik ettiği açıklamada, "İyi bir hazırlık ve zorlu mücadeleler sonunda bu başarıyı elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize ise teşekkür ediyorum. Biz okul idaresi olarak her zaman onların yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Takımımızın bu başarılarının Türkiye şampiyonluğuna kadar devamını diliyorum." dedi.