KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, düzenlediği basın toplantısında, sporun şehirlerin ve ülkelerin tanıtımı başta olmak üzere gelişiminde önemli katkısı olduğunu söyledi.
     Kahramanmaraş'ın profesyonel 2 futbol takımının olduğunu anımsatan Karaküçük,şöyle konuştu:
     "Hem Faturavizyon Kahramanmaraşspor hem de Kahramanmaraş Belediyespor'un başarılarıyla gurur duyuyoruz. Kentimizin hangi alanda olursa olsun en iyi şekilde temsil edilmesi bizler için onur ve gurur kaynağıdır. Kahramanmaraşspor'un şu anda ligdeki başarısını da takdirle takip ediyoruz. Bir kaç maçları kaldı. Başarılarını devam ettirip şampiyonluğu göğüslemesini temenni ediyoruz. Şampiyonluk hepimiz için övünç kaynağı olacaktır."
     İş adamları olarak takımın başarısına kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Karaküçük, Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un ligi şampiyon bitireceğine inançlarının tam olduğunu vurguladı.
     Karaküçük, yaptıkları girişim neticesinde Akedaş, İskur, Kipaş, Matesa, Arsan, Mem Tekstil, Arıkan Mensucat, Lutuf Mensucut ve Marteks firmalarının kulübe 260 bin TL yardımda bulunduğunu ifade etti.
     Faturavizyon Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu üyesi Fatih Mehmet Ceyhan da desteklerinden dolayı iş adamlarına teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Karaküçük, 260 bin TL değerindeki çeki Ceyhan'a teslim etti.