Mardin’de düzenlenen Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonası'nda erkeklerde birinciliği İzmir Özel Yamanlar Bedri Şaşal Lisesi Türkiye şampiyonu oldu.
    Mardin ve Kızıltepe ilçesinde düzenlenen Okullar Arası Gençler Voleybol Türkiye şampiyonasına 8’i kız 8’i erkek 16 takım, yaklaşık 256 sporcu katıldı. Bir hafta boyunca devam eden müsabakalarda üstün bir performans sergileyen İzmir Özel Yamanlar Bedri Şaşal Lisesi adını finale yazdırmayı başardı. Finalde İstanbul Büyük çekmece Özel Cihangir Anadolu Lisesi ile karşılaşan rakibine üstünlük sağlayarak erkeklerde Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Şampiyonu olmayı başardı.
    Turnuva sonunda şampiyon takımların kupalarını veren Mardin Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Bu tür etkinliklerin hem Mardin adına hem de sporcuların adına çok faydalı olduğunu söyledi. Tuna, "Farklı dilleri ve dilleri ile medeniyetler beşiği olan Mardin bu tür organizasyonlara her zaman hazır olduğunu gösterdi. Türkiye'nin farklı illerinden gelen okul takımlarını Mardin’de ağırladık. Öğrencilerin bir birleri ile kaynaşmasını sağladık. Bütün takımları kutluyorum.” dedi

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu ise gençler kategorisinde Türkiye'nin en iyi sporcularının kıyasıya yarışlarını izlediklerini söyledi. Kuzu,” Şampiyonanın İlimizde düzenlemesi bizi son derece memnun etti. Müsabakalara katılan sporcuların geleceğin Milli Takımlarında yer almalarını umut ediyorum ve tüm Sporculara başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu

    Düzenlenen müsabakalar sonucu; kızlarda birinci Bursa Nilüfer Özel Bahçeşehir Koleji, ikinci İzmir Özel Gelişim Koleji, üçüncü Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi oldu. Erkeklerde ise birinciliği İzmir Özel Yamanlar Bedri Şaşal Lisesi, ikinciliği İstanbul Büyük çekmece Özel Cihangir Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Bursa Osmangazi Ali Osman Sönmez Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi aldı. Dereceye giren okullar kupa ve madalyalarını Mardin Vali yardımcısı Ali İkram Tuna, İl Müdürü Mustafa Kuzu ve Spor Şube Müdürü Hadi Çomaktekin tarafından verildi.