MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş Judo Eğitim Spor Kulübü'nün ziyaretinden çok memnun olduğunu belirterek, Kahramanmaraş Judo kulübünün Türk sporuna önemli katkılar sağladığını söyledi.

 

Yurtiçi ve yurtdışı müsabakalarda elde edilen başarıların çok büyük önem taşıdığına işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, spor faaliyetlerinin ülkemizde zevkle ve coşkuyla takip edildiğini ifade etti.

 

Spor kulüplerinin tesis anlamında ve maddi anlamda yaşadıkları sıkıntılara da değinen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, amatör spor kulüplerine maddi anlamda ve tesis anlamında devletin daha fazla destek vermesi gerektiğini vurguladı.

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, amatör kulüplerde spor yapan pek çok sporcunun profesyonelleştiğine işaret ederek, uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil ederek önemli başarılara imza attığını bildirdi. Dedeoğlu, ülke tanıtımı ve ulusal coşku açısından spor faaliyetlerindeki başarıların önemli olduğunu belirtti.  

 

Kahramanmaraş Judo Eğitim Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Selahattin Akarçay ve Kafile Başkanı Dursun Özçelik de ziyaret sırasında MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu'na çalışmaları hakkında bilgi verdi.