Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Hayrettin, Fatih, Halil İbrahim(58'Uğur), Muhammet Ali, Mehmet Akif, Sefa (79' Mehmet Doğan),Oğuz, Aydın (86'Tarık), Bünyamin, Volkan ve Tahir on biri ile çıkan Kahramanmaraş Belediyespor kendisine üç puan kazandıran golü 88. Dakikada buldu.

İlk yarısı golsüz berabere biten maçta ikinci yarıya daha hızlı başlayan Kahramanmaraş Belediyespor, birçok gol pozisyonu değerlendiremezken, Elazığ Belediyespor ancak birkaç pozisyon yakalayabildi.

Maçın 88. Dakikasında gelişen atakta Bünyamin topu kaleye çekti, Elazığ Belediyespor Kalecisi Güven topu çelmeye çalıştı ama top elinden çıktı. Kale önünde topla buluşan Uğur meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu:1-0

Maçta daha başka gol olmayınca Kahramanmaraş Belediyespor maçtan 1-0 galip ayrılarak üç puan almayı başardı.

Maça Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş eski Milletvekili Hanefi Mahçiçek, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ile Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara ile çok sayıda taraftar katıldı.

Sezonun ilk yarısının son haftasında Mardinspor deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraş Belediyespor'un bu deplasmandan da üç puanla dönmesi bekleniyor.

Puanını 36'ya yükselten Kahramanmaraş  Belediyespor şu anda 3. Sırada bulunuyor.

Kahramanmaraş Belediyespor'un sahaya  ”˜Büyükşehir Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olsun-Kahramanmaraş Belediyespor Yönetimi' yazılı dövizle çıkması taraftarlar tarafından coşkuyla alkışlandı.