Mutlak galibiyet için gittiği Kocaeli deplasmanında Uğur ve Aydın'ın attığı gollerle üç puan almayı başaran Kahramanmaraş Belediyespor ligde 4. Sıraya yükseldi.

Maça; Hayrettin, Sefa, Volkan, Muhammet Ali, Mehmet Akif, Ersin, Fatih, Aydın, Oğuz, Uğur, Tahir on biri ile çıkan Kahramanmaraş Belediyespor her iki yarıda da attığı gollerle üç puan almayı başardı ve puanını 27'ye yükseltti.

Maçın 12. Dakikada sol kanada atılan uzun pası alan Oğuz orta yapmak istedi. Bu top Korhan'ın yüzüne çarptı ve Korhan yerde kaldı. Oğuz bir kez daha boş pozisyondayken yerden pas verdi, pası iyi değerlendiren Uğur kale ağzından topu boş kaleye gönderdi. 0-1

Bu golün ardından her iki takım da gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve ilk yarı 0-1 Kahramanmaraş Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya biraz daha hızlı başlayan Kahramanmaraş Belediyespor 60. Dakikada kullanılan penaltıyı değerlendiremedi.

Maçın oynandığı 59. Dakikada gelişen bir atakta Oğuz rakip ceza sahası içerisinde düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Aydın çok sert vurmasına rağmen top kalenin sol direğinden döndü.

Kahramanmaraş Belediyespor ikinci gole maçın 74. Dakikasında ulaştı.

Koaelispor'dan Bartu'nun rakibini düşürmesi ile Kahramanmaraş Belediyespor çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruş için topun başına geçen Aydın nefis bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Rıza bu topa sadece bakmakla yetindi. 0-2

Maçın bu dakikasından sonra başka gol olmadı ve maç 0-2 Kahramanmaraş Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Ligin 13. Haftasının geride kaldığına işaret eden Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci: “Ligde 13. Haftayı geride bıraktık ve 9. Galibiyetimizi aldık. Deplasman takımlarının adeta korkulu rüyası haline geldik. Deplasmanda yaptığımız 7 maçtan 5'inde galip geldik. Şu anda puanımızı 27'ye çıkardık.

Sezonda ilk yarının bitmesine dört hafta kaldı. Bu dört haftalık dönemde maçlarımızı alarak bir üst lige yükselme hedefimizde emin adımlarla ilerleyeceğiz. Haftaya maçımız Cumartesi günü.

1 Aralık 2012 Cumartesi günü Arsinspor'u kendi sahamızda konuk edeceğiz. Tüm sporsever halkımızı ve taraftarlarımızı bu maçımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup Puan Durumu İçin Tıklayınız