TFF 2. Lig Kırmızı Grup’daki mücadelesine bu sene puansız devam eden Kahramanmaraşspor, yoluna galibiyetsiz ve puansız devam etmeyi sürdürüyor.

ligde oynadığı ilk 7 maçını da kaybeden Kahramanmarasşpor son maçında da vanspor'a 3-0 mağlup oldu. Kahramanmaraş Spor’u formda golcüsü Hamza’nın attığı 3 golle deviren Vanspor, liderlik mücadelesinde bir önemli 3 puan daha alırken, oynanan futbol gelecek haftalar için de umut verdi. kahramanmaraşspor ise adım adım 3. lige doğru düşmeye devam ediyor.

İlk golü henüz 5’inci dakikada bularak rakibine oranla baskın ve oyunu kontrol etmeyi başaran bir futbol oynayan Vanspor ikinci golü de yine ilk yarıda buldu. İkinci gole kadar olan süreçte de kalemizde ataklarını sürdüren vanspor ikinci golü penaltıdan buldu. 42’inci dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren isim de ilk golde imzası olan Hamza Küçükköylü oldu. İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran Vanspor, son dakikalarda gelen gol Emrah Tacir’in golü ile de maçı 3-0 kazanmayı bildi.

Bu mağlubiyetin ardından da taraftarlar kahramanmaraşspor'a sahip çıkmayan işadamlarına ve siyasetçilere tepki gösterdiler.