PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Orhan Şerit yönetiminde Hanefi Mahçiçek Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanda takım, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Şerit,  geçen hafta deplasmanda oynadıkları 1461 Trabzon maçıyla takımının mücadelesiyle takdir topladığını belirterek, "Oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadele gerçekten takdire şayandı. Özellikle maçın sonlarına doğru bulduğumuz golle berabere kaldık. Maçın sonlarına doğru 3 tane çok net pozisyonumuz vardı. İyi bir mücadele ortaya koyduk" dedi.

Bu hafta sonu Balıkesirspor'u ağırlayacaklarını ve müsabakanın ligi yakından ilgilendirdiğini vurgulayan Şerit, "Oyuncularımızla daha önceki müsabakalara hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. İyi bir mücadele ortaya koymak istiyoruz. Bu maçı kazanma gücümüz var. Balıkesirspor maçında girdiğimiz pozisyonlarda gol bulabilirsek galip geleceğimizi düşünüyorum. Bu hafta sonu inşallah gol noktalarında muvaffak olabilirsek taraftarımıza son maçımızda bir galibiyet armağan etmek istiyoruz" diye konuştu.