Ligin son sırasında bulunan Kahramanmaraşspor'da Teknik Direktör Orhan Şerit, Samsunspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını anlattı.

Her maçı final havasında oynayacaklarını dile getiren Şerit, "Samsunspor maçı puan açısından çok önem taşıyor. Bu maçtan alacağımız 3 puan devre arasında büyük bir moral kaynağı olacak. Bugün çalışmalara başladık ve galip gelebilmek için elimizden gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

SAMSUN 3'TE 3 İSTİYOR

Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Kahramanmaraşspor maçını kazanarak 3'te 3 yapmak istiyoruz" dedi.

Kar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karşıyaka ve Manisaspor maçlarını kazanarak moral bulduklarını söyledi.

Takımın iki hafta üst üste mağlup olmasından sonra üst üste iki maçı kazanarak üzerindeki stresi attığını belirten Kar, "Hafta sonu sahamızda 10 haftadır yenilmeyen Manisaspor'u yendik. Önümüzde Kahramanmaraşspor maçı var. Kahramanmaraşspor maçını kazanarak 3'te 3 yapmak istiyoruz. İnşallah kazasız bir şekilde onu da kazanırsak hedefimizin birkaç puan altında da olsa ilk yarıyı bitiririz" diye konuştu.

SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR

Ev sahibi ekipte Erhan Çelenk ve Moustapha Dabo2nun uzun süreli sakatlıkları devam ediyor. Erhan Kurt'un durumu ise maç saatinde belli olacak. Samsunspor'da ise önemli bir eksik bulunmuyor.


Tarih: 28 Aralık 2013 Cumartesi

Saat: 13:30

Yer: Hanefi Mahçiçek Stadyumu