Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında karşı karşıya gelecek olan Kardemir Karabükspor ile Çaykur Rizespor mücadelesinde takımların ilk 11'leri belli oldu.

Ligde kalma mücadelesi veren iki takımın da zorlu 90 dakika öncesinde hedefi 3 puan. 21 puanla 16. sırada yer alan ev sahibi Kardemir Karabükspor, 28 puanla bir üstünde bulunan konuk Çaykur Rizespor'u yenerek rakibine 3 puan daha yaklaşmak istiyor.

İki takım arasında bu zamana kadar oynanan 26 resmi karşılaşmanın 17'sini Kardemir Karabükspor kazanırken, 4'ünü ise Çaykur Rizespor kazandı, 5 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Ev sahibi Kardemir Karabükspor cephesinde sakatlığı bulunan Emre Güngör, Abdou Traore ve kart cezası bulunan kaleci Boy Waterman ile Erdem Özgenç bu zorlu mücadelede yer alamayacaklar. Konuk Çaykur Rizespor takımında ise herhangi bir eksiklik bulunmuyor.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çalacağı maçta takımların ilk 11'leri ise şöyle:

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Kardemir Karabükspor: Abdulaziz Demircan, Tanju Kayhan, Larrys Mabiala, Furkan Özçal, Musa Çağıran, Yiğit İncedemir, Hakan Özmert, Ahmet İlhan Özek, Valentin Viola, Fatih Candan, Bertul Kocabaş
Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Giray Kaçar, Orhan Ovacıklı, Ousmane Viera, Godfrey Oboabona, Ludovic Sylvestre, Eren Albayrak, Ludovic Obraniak, Ümit Korkmaz, Kıvanç Karakaş, Leonard Kweuke