Tomas Sivok ile yollarını ayıran, Ersan Adem Gülüm için de Çin ekibinden gelen teklifini değerlendirmeye alan Beşiktaş'ın kısa zaman içinde defansa takviye yapmak adına transfer çalışmalarına hız verdi. Bizlerde sizler için Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan savunmacıları değerlendirdik.

Beşiktaş'ın listesinde Lyon forması giyen Bakary Kone, Aston Villa ile mukavelesi tamamlanan Ron Vlaar ve Bursaspor'dan Serdar Aziz bulunuyor.



Transferde önceliğin Lyon forması giyen 27 yaşındaki Bakary Kone'de olduğu öğrenilirken, tecrübeli savunma oyuncusu için Beşiktaş'ın 1.5 milyon Avro'luk teklifte bulunduğu bildirilirken, Burkina Fasolu yıldızın da Kartal'a gelmeye sıcak baktığı açıklandı.

Hollandalı yıldız Ron Vlaar için de girişimlerini devam ettiren Beşiktaş'ın şu anda serbest olan 30 yaşındaki savunmacı ile görüşmelerde bulunduğu ancak yıllık ücret için yüksek bir bedel talep edilmesinin transferi yokuşa sürdüğü öğrenildi. İngiltere'den teklifler alan Vlaar'ın Manchester United'ın da listesinde yer aldığı iddia ediliyor.

Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda bizzat başkan Fikret Orman'ın temasa geçtiği Serdar Aziz transferi ise şimdilik askıya alındı. Bursaspor'un Serdar'ı takımda tutmak istemesi nedeniyle, siyah beyazlılar bu transfer için yeni bir girişimde bulunmayacak.