Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından  Rainbow Kayseri'nin sportif direktörü Yücel Şimşek, Erkekler Türkiye Kupası A Grubu'nda tüm maçları kazanarak, son 8 takım arasına kalmak istediklerini söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erkekler Türkiye Kupası A Grubu'nda Gençlerbirliği ve Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ile üst tur için mücadele edeceklerini belirtti.

Tek devreli lig usulüne göre yarın Ankara'da başlayacak grup maçlarına hazır olduklarını ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Lige verilen arayı iyi değerlendirdik. İyi bir çalışma dönemimiz oldu. Şimdi önümüzde Türkiye Kupası var. Grupta ilk olarak Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Nilüfer Belediyesi'ni yenerek, gruba galibiyetle başlamayı hedefliyoruz. Daha sonra Gençlerbirliği ile oynayacağız. Amacımız gruptaki iki maçımızı da kazanarak, adımızı son 8 takım arasına yazdırmak. Hafta sonu da ligin ikinci devresi başlayacak. Lige moralli başlamak için kupada başarılı sonuçlar almayı umut ediyoruz."