Kayserispor Süper Lig’dek mücadele edecek kadrosunu oluşturmaya başladı. İlk olarak ikisi yabancı 3 futbolcuyla sözleşme imzalayarak kadrosuna dahil etti.

Süper Lig’de mücadele edecek olan Kayserispor’da Tolunay Kafkas’ın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından transferlerde başladı. Sarı Kırmızılı kulüp, Larrys Mabiala, Samba Sow ve Abdülaziz Demircan ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı. Mabiala 6, Samba Sow 23 ve Abdülaziz 25 numaralı formaları giyecekler.

Kayserispor Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine katılan Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, teknik direktör sorununu çözümünün ardından transferlere başlandığını belirtti. Ortaköylüoğlu, “Tolunay Kafkas hocamla irtibatlı olarak onun verdiği raporlar doğrultusunda transfer çalışmaları yapıyoruz. Hocamızın daha önce çalışmış olduğu ve takımda görmeyi arzuladığı 3 oyuncuyla sözleşme imzaladık. Bu oyuncuları Türk futbol kamuoyu zaten yakından biliyor. Kendileriyle ikişer yıllık sözleşme imzalandı. Kayserispor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.