2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçta karşı karşıya gelecek olan Kazakistan ile Hollanda arasındaki zorlu 90 dakikada takımların ilk 11'leri belli oldu.

Astana Arena'da TSİ 19.00’da başlayacak olan ve Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clément Turpin'in düdük çalacağı maçta takımların ilk 11'leri şöyle:

Grupta 2 puanla son sırada bulunan Kazakistan ile 10 puanla 4. sırada bulunan Hollanda arasında Hollanda'da oynanan ilk maçı ev sahibi Hollanda 2-1 kazanmıştı.

A Grubu'nda oynanacak günün diğer maçlarında İzlanda - Letonya ile yine TSİ 19.00, Çek Cumhuriyeti ile Türkiye ise TSİ 21.45'te karşı karşıya gelecekler.

Kazakistan - Hollanda maçında takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Astana Arena
Hakemler: Clément Turpin, Frédéric Cano, Nicolas Danos (Fransa Futbol Federasyonu)
Kazakistan: Stas Pokatilov, Sergei Maliy, Samat Smakov, Konstantin Engel, Gafurzhan Suyumbayev, Yuri Logvinenko, Kuat Islambek, Ulan Konysbayev, Bauryzhan Islamkhan, Aleksei Schetkin, Timur Dosmagambetov
Hollanda: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Jeffrey Bruma, Virgil Van Dijk, Jairo Riedewald, Daley Blind, Georginio Wijnaldum, Wesley Sneijder, Memphis Depay, Klass-Jan Huntelaar, Anwar El Ghazi.