Antalyalı pehlivanların 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde büyük başarı göstererek altın kemer kazanmaları ve dereceye girmeleri kentte sevince neden oldu. Ardı ardına pehlivanları tebrik mesajları yayınlandı.

Antalya Valisi Muammer Türker tebrik mesajında, "654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemerin sahibi olan Antalyalı Başpehlivan Orhan Okulu ve final müsabakasında güreşen hemşehrimiz pehlivan Osman Aynur’u kutlar, başarılarının devamını dilerim." dedi.

Öte yandan Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Muratpaşa Belediyesi güreşçisi olan Orhan Okulu için 28 Temmuz Salı günü Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Kavşağı’nda karşılama töreni düzenleneceği duyuruldu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile birlikte Antalya’ya dönecek olan Başpehlivan Orhan Okulu, kortej eşliğinde şehir turu attıktan sonra Muratpaşa Belediyesi'ne ulaşacak. Başkan Uysal, Orhan Okulu’nun başarısıyla gurur duyduklarını söyledi. Uysal, Antalyalıları Okulu’nun sevincine ortak olmaya davet etti.