Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Fethiyespor galibiyetinin geride kaldığını ve Güngörenspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini belirtti.
     Fethiyespor galibiyetiyla bir rehavete kapılıp Güngören maçını zora sokmak istemediklerini anlatan Çokkeser, şunları kaydetti:
     ''Futbolcularımızla birlikte bütün hesapları Güngören maçı üzerine yapıyoruz. Fethiyespor maçını unuttuk, Güngörenspor maçına odaklandık. Bu maça motive oluyoruz. Fethiyespor deplasmanı korkulacak bir deplasmandı. Ancak hafta içerisindeki çalışmalarımız ve gelen raporlar doğrultusundaki teknik ve taktik organizasyonlarımızı rakibe göre ayarlamıştık. Futbolcularım benim istediğim her şeyi sahaya yansıttı.''
     ''Oyun disiplinine sadık kalarak, taktik ve teknik anlamda istediğimiz oyunu ortaya koymamız bize üç puanı getirdi'' diyen Çokkeser, atılan 3 gol hariç birçok pozisyondan da istedikleri şekilde yararlanamadıklarını vurguladı.
     Bundan sonra 11 final maçları bulunduğunu anımsatan Çokkeser, bu karşılaşmalara da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.