Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası Kars ayağı sona erdi. Turnuvada Sultan Alparslan Koleji, küçük erkeklerde il birinciliğini, yıldız erkelerde ise il üçüncülüğünü elde etti.

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde il genelinde 11-13 Şubat tarihlerinde, Aytemiz Spor Salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası çekişmeli anlara sahne oldu. Yarışmalardan 1 birincilik ve bir de üçüncülük elde eden Sultan Alparslan Koleji müdürü Fatih Akaslan; öğrencilerinin, yoğun bir çalışma süreci sonrası derece elde ederek sevinç yaşadıklarını belirterek, "Masa Tenisi takımımız okulumuzu turnuvada en iyi şekilde temsil ederek şampiyon oldu. Bundan sonraki süreçte, takımımız ilimizi düzenlenecek olan turnuvada temsil etmeye hak kazandı." dedi.

Akaslan, yaptığı açıklamada, Kolej olarak öğrencilerini spor yapmaya teşvik ettiklerine dikkat çekerek; "Bu ve benzer turnuvalara katılmaya devam edeceğiz. Bunun sebebi de spor yapan öğrencilerin akademik başarılarının daha da yükseleceğine inanmamızdır. Bu başarı öğrencilerimizin alın teridir, onların başarısıdır. Müsabakalarda dereceye giren okulumuz öğrencilerini, onları çalıştıran hocalarını ve çocuklarına destek olan velilerimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.