Antalyaspor, Kamerunlu dünyaca ünlü futbolcu Eto'o'dan sonra aynı ülkeden M'Billa Etame'yi de kadrosuna kattı. M'Billa, Samuel Eto’o ile aynı takımda oynamak için dua ettiğini ve dualarının da kabul olduğunu söyledi.
Süper Lig’in yeni ekiplerinden Antalyaspor, transfer sezonuna ara vermeden devam ediyor. Ondrej Celustka, Rıdvan Şimşek, Chicho, Kadir Bekmezci'yi renklerine bağlayan Antalyaspor, beşinci transferini Samsunsporlu M'Billa Etame ile gerçekleştirdi. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine kırmızı beyazlı yöneticiler ve Kamerunlu oyuncu katıldı.
Geçen sene Samsunpor’da forma şansı bulan siyahi oyuncu, ilk defa Süper Lig’de oynama şansı bulduğunu, Antalyaspor’la 1 aydır görüşme içerisinde olduğunu açıkladı. Kırmızı-beyazlılar ile dün anlaştıklarını açıklayan ve duygularını Türkçe olarak aktaran M'Billa, “Bugün imza attım ben çok mutluyum. Motivasyonum çok yüksek inşallah bu sene Antalyaspor iyi bir performans gösterecek.” dedi.

DUALARIM KABUL OLDU

Antalyaspor’un dünyaca ünlü oyuncu Samuel Eto’o’yu transfer etmesini de değerlendiren M'Billa, açıklamalarına şöyle devam etti: “Ben Eto’o’yu çok seviyorum. Eto’o benim büyük abim ve benim memleketten. Allah'a şükrediyorum ki Eto'o ile beraber oynamak için dua ediyordum oda gerçekleştiği için çok mutluyum. Dualarım kabul oldu.”
Açıklamaların ardından Kamerunlu 27 yaşındaki siyahi oyuncu kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan iki yıllık sözleşme imzaladı ve basın mensuplarına Antalyaspor formasıyla poz verdi.

M'BİLLA ETAME KİMDİR?
Geçtiğimiz sezon Samsunspor'da 35 maçta forma giyen M’Billa Etame, rakip kalelere 15 gol bıraktı. Karadeniz ekibinin 1 yıl formasını giyen Kamerunlu golcü, Türkiye'de daha önce Adanaspor formasını da giymişti. Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımda da forma giyen 27 yaşındaki oyuncu, ilk kez Süper Lig deneyimi yaşayacak.