Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, en kısa zamanda teknik direktör sorunun çözüp transferlere başlayacaklarını ve önümüzdeki yıl hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarılı olmak istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli kulüpte yapılan başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın listesinden tekrar yönetime giren Uslu, seçimin bitiminde basın mensuplarına Fenerbahçe'nin gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

AVRUPADA BAŞARILI OLMAK İÇİN KOLLARI SIVAYACAĞIZ

Görev dağılımı yaptıktan sonra yapmaşı düşündükleri şeyleri tekrar revize edeceklerini ifade eden Mahmut Uslu, "Ligi bu sezon ikinci tamamladı. Her ne kadar ikincilik çok kötü brişey olmasa da Fenerbahçe'de şampiyonluğun haricinde hiç kimse, ben ve başkan dahil olmak üzere kabul edemiyoruz. Önümüzdeki yıl hem Avrupa'da başarı elde etmek hem de Türkiye liginde şampiyon olmak için kolları sıvayacağız." diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI

KAsımpaşa ile oynanan maçın ardından görevinden ayrıldığını açıklayan İsmail Kartal'ın yerine gelecek teknik direktörlerle ilgili bir soruya ise tecrübeli yönetici, şunları kaydetti:
"Çok kısa bir süre içinde antrenörümüzü belli edip yavaş yavaş tranfserlere başlayacağız. İzlediğimiz oyuncular var. Çünkü yaklaşık 6,7,8 tane tranfser yapmamız gerekiyor."
Bir gazetecinin Aziz Yıldırım'ın 'mahkeme kararından sonra yokum' sözlerini hatırlatması üzerine Mahmut Uslu, şunları kaydetti:
"Fenerbahçe kulübü'nde biz yıllardır şunu yapmak istiyorduk. Yönetimin içinde insanlar yetişsinler ve oraya gitsinler (başkanlığa) diye. Onun için de Ali Koç'un gelmisini istedik, işlerinden dolayı gelemedi ancak bundan sonra aday olacağını söyledi. Başkan başkan adaylar da çıkabilir. Fenerbahçe değerli kişiler var. Biz şu anda mahkeminin kararını bekliyoruz. Biraz geciktiğine inanıyrousz. Yeniden yargılanmanın nedeni olan herşey ortadı. YArgılamanın neticesi müspet çıkarsa, başkanın söylediği gibi çok kısa sürede kongre kararı alacağız. Planlama diye bir şey yok. Fenerbaçelilerin sevdiği insan kimse, ya tek aday çıkar ya üç aday çıkar ve alır götürür. "