İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Slovak yıldızı Martin Skrtel için Spor Toto Süper Lig'in 3 devi, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer savaşına girişti.

31 yaşındaki Slovak defans oyuncusu için Beşiktaş'ın teklifinin ortaya çıkmasının ardından Fenerbahçe'nin devreye girdiği ve 4 yıldır da ilgisinin olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın da kadrosuna görmek istediği Martin Skrtel'ın ücreti nedeniyle bu üç kulübü kara kara düşündürdüğü ortaya çıkarken, Liverpool ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun ayrılmaya sıcak baktığı, Çin ve Türkiye'den teklifler aldığı açıklandı. Sıcak bir ülkede futbol oynamak istediği öğrenilen Skrtel'ın Türkiye'den gelen tekliflere olumlu yanıt vereceği kaydedildi. Galatasaray'ın da Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından geçerli bir teklif yaptığı İngiliz basınında da yer alırken, Premier Lig ekipleri Leicester City ve Middlesbroug'un da cazip teklifler sundukları öğrenildi.

Piyasa değeri 7.5 milyon Euro olan Martin Skrtel, 2008'den bu yana Liverpool forması giyiyor. Skrtel'ın kararını EURO 2016 sonrasında vermesi tahmin ediliyor.