Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 20. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilen Kayseri Erciyesspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Akhisar Belediyespor karşısında beklediklerini bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Mehmet Özdilek, galibiyetten dolayı Akhisar Belediyespor'u tebrik etti. Sahanın futbol oynamaya çok da müsait olmadığını belirten Özdilek, "Bu tip müsabakalarda duran toplar oyunu belirleyen pozisyonlar oluyor. Maçın 0-0 bitecek bir görüntüsü vardı. Oyuncularıma devre arasında da duran top pozisyonu oluşturmalarından olabildiğince uzak durmalarını tembihlemiştim. Rakibin fiziksel anlamda avantajı vardı. Bunu doğru kullandılar." dedi.

Oynadıkları rakiplerinin lig yarışındaki kendi rakipleri olduğunu, bu yüzden de sıkıntılı bir maç oynadıklarını belirten Mehmet Özdilek, "Beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Akhisar Belediyespor, ligdeki rakiplerimizden biriydi. Önümüzde 14 haftalık bir periyot var. Moral olarak üzüntülüyüz ama geleceğe güvenle bakıyoruz. Bugün itibariyle artık hafta sonu oynayacağımız maça bakacağız." diyerek sözlerini tamamladı.