“Otizm İçin Farkındalık” projesi kapsamında Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takımı Melikgazi Özel Eğitim Okulunda eğitim gören otizmli öğrencilerle bir araya geldi.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününde Melikşah Üniversitesi gönüllü öğrencilerin düzenlediği etkinliğe katılan Mondi Melikşah Basketbol takımı oyuncuları öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Basketbolcular, öğrencilerle yakından ilgilendi ve müzik eşliğinde dans etti. Melikgazi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Hamdi Karakaş, “Böyle bir günde çocuklarımızı unutmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu ziyaretiniz öğrencilerimiz ve bizler için büyük bir moral oldu” diye konuştu.

Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol Takım Menajeri Orçun Topçu ise, “Otizmli çocuklarımızın sosyal hayatta yer alabilmeleri ve kendi ihtiyaçlarını mümkün olduğunca bağımsız karşılayabilmeleri adına önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü olarak bizde üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazırız.” dedi.

Ziyaret, pasta kesiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.