Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Gaziantepspor karşısında aldıkları 3 puanı değerlendirerek, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. İyi oynayıp kazanıyoruz. Ben geldikten sonra 5.’inci galibiyetimiz. Önemli galibiyetler aldık." dedi.

Süper Lig'in 29. haftasında oynanan ve 3-0 kazandıkları Gaziantepspor maçının sonrası açıklamalarda bulunan Mesut Bakkal, takımlarını desteklemeye gelen tek taraftara teşekkür etti. Bakkal, "Tribünde bizi destekleyen tek bir taraftarımız vardı. Ona teşekkür ediyorum. Takımda giderek bir forma hediye ettiler. Kim olduğunu bilmiyorum ama emeğine sağlık. Hem takımım, hem kendim hem de camiam adına teşekkür ederim. Çünkü herkesin ilgisini çekti. Böyle yüreği temiz, sadece takımı desteklemeye gelen taraftarlara ihtiyacımız var." diye konuştu.

İlk yarı çok etkili olamadıklarını dile getiren Bakkal, ikinci yarı Hleb’i alarak oyunda değişikliğe gittiklerini söyledi. Hedeflerinin ligi 7. sırada bitirmek olduğunu söyleyen Bakkal, "Usta ayaklar girdiği zaman oyun daha bir keyifli oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. İyi oynayıp kazanıyoruz. Ben geldikten sonra 5.’inci galibiyetimiz. Önemli galibiyetler aldık. Gençlerbirliği’nin hedefi ben geldiğimde kümede kalmaktı. Ben ise 7. sıraya oynamak istiyorum dedim. Oyuncularıma teşekkür ederim. Antepspor’a da başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise yaptıkları basit hatalardan dolayı yenildiklerini dile getirerek, "Maça çok iyi başladık. İlk 45 dakika maçın tek hakimiydik. Rakibimize pozisyon vermedik. Çok fazla pozisyona girdik, direkten dönen topumuz vardı." dedi.

Gençlerbirliği'nin iyi bir takım olduğunu, kendi evlerinde kötü bir yenilgi aldıklarını belirten Okan Buruk, "61. dakikadaki bir anlık hatamızla maçta geriye düştük. 68. dakikada da ikinci taç atışından ikinci golü yedik. İkinci golden sonra da oyun disiplinimiz bozuldu. Maçı kaybettik, böyle hatalar yapmamamız gerekiyordu. Kötü bir mağlubiyet oldu, üzgünüz. Rakibimizi kutluyoruz. Tecrübeli ayaklara sahipler, yaptığımız hataları cezalandırdılar. Oyuna hamleler yaptık ama yeterli olmadı. Oyuncularımın daha sakin olmaları gerekiyordu." diyerek sözlerini tamamladı.