Eskişehirspor, Süper Lig'in 21. haftası mücadelesinde, pazar günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi takımın Gençlerbirliği maçı karsısında aldığı galibiyet için oyuncularını tek tek tebrik eden Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan, Beşiktaş maçından üç puan istedi.

     Teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenmanda futbolcular yarım saat süren rejenerasyon çalışmasının ardından kötü hava şartları dolayısıyla fitness salonuna geçerek dayanıklılık ve kuvvet çalıştı.

Antrenmanda tedavileri süren Mirkan, Ömer ve Hürriyet yer almazken, Sezer ve Mustafa ise sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalıştılar.

HOŞÇAN: BEŞİKTAŞ MAÇIDAN ÜÇ PUAN İSTİYORUM
    
Antrenman öncesi takımın Gençlerbirliği karsısında aldığı galibiyet için oyuncularını tebrik eden Mesut Hoşcan, Besiktaş maçından üç puan istediğini belirterek Hoşcan, ‘‘Gençlerbirliği maçında takımımı gördüm. Hepiniz muhteşemdiniz. Pazar önemli bir maça çıkacağız. Bunu bir kez daha söylüyorum her maç bizim için bir final. Her maçı iyi değerlendirmek lazım. Hiçbir şey imkânsız değildir. Kalan 14 maçı kazanacak bir takım var burada. Sakatlıktan çıkan arkadaşlarınızda geliyor. Bunu her zaman söylüyorum Süper Lig içerisinde en iyi kadrolardan biri de sizsiniz. Bunu Beşiktaş maçında da göstereceğinize inanıyorum. Sizden tek istediğim inanarak bu yola devam edin ve bu pazarki maçta sizlerden üç puan istiyorum.’’ dedi.