HABER46 ÖZEL HABER - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın uzun zamandır transfer girişimlerinde bulunduğu Galatasaray'ın Uruguaylı panteri Fernando Muslera için yönetimden 25 milyon Euro'ya vize çıkması muhtemel. Galatasaray Muslera'yı satıp yerine Trabzonspor'da mutsuz olduğu iddia edilen Onur Kıvrak'ı transfer edecek.

Fernando Muslera için Manchester United'ın 25 milyon Euro'luk teklifini değerlendirmek isteyen yönetimin, Galatasaray kalesini Trabzonspor'dan ayrılmaya hazırlanan Onur Kıvrak'a teslim etmesi bekleniyor.

İspanyol file bekçisi David De Gea'yı Real Madrid'in uzun zamandır istediği bilinirken, İngiliz ekibinin sezon sonunda De Gea'yı Real Madrid'e satarak yerine Galatasaray'dan Fernando Muslera'yı transfer etmeyi planladığı biliniyor.

Galatasaray yönetiminin de ekonomik anlamda akıllıca hamleler yapmayı planladığı ve Çin'den teklif alan Wesley Sneijder ve Manchester United'ın talip olduğu Fernando Muslera'yı yüksek bedellere elden çıkarmanın hesaplarını yaptığı ortaya çıktı.

Muslera'nın Premier Lig'e gitmesi halinde ise TT Arena'ya Trabzonspor'un Fenerbahçe maçı sonrasında forma bırakma hadisesi ile ipleri iyice koparttığı Onur Kıvrak'ın gelmesi bekleniyor.

Onur Kıvrak'ın da sezon sonunda gelen teklifleri değerlendirmek istediği ve Galatasaray'ın transfer için devrede olduğu öne sürüldü.