Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, 3 puan aldıkları için mutlu ve sevinçli olduklarını, herkesin de Eto'o farkını gördüğünü söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor, evinde Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Kırmızı beyazlı ev sahibi takımın gollerini Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o kaydetti. Karşılaşma sonrası basın toplantısı yapan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, 3 puan aldıkları için mutlu ve sevinçli olduklarını ifade etti.

Futbolcu kardeşlerinin istediği zaman her şeyi yapabildiğini sahada gösterdiğini açıklayan Göksu, "Eto'o farkını gördünüz, bütün arkadaşları ona, o da arkadaşlarına güveniyor. İlk devre iyi oynadık diyemeyiz. ikinci yarı iyi oynadık kazandık 3 puanın sahibi olduk. Taraftarımızın desteği oldukça, bundan sonraki müsabakalarımızı da kazanacağımıza inanıyorum." dedi.

'MAÇI HAK EDEREK KAYBETTİK'
Eskişehirspor Teknik Direktörü Micheal Skibbe ise Antalyaspor'u tebrik ederek sözlerine başladı ve ev sahibinin maçı sonuna kadar hak ettiğini açıkladı. Eskişehirspor'un ikinci yarıda gösterdiği performanstan hoşnut olmadığını açıklayan Skibbe, birinci golü yemeden önce sürekli topun kendilerinde olduğunu, ancak topu bir türlü uzaklaştıramadıklarını belirtti. Eto'o'ya baskı uygulayamadıklarını açıklayan Micheal Skibbe, sözlerini şöyle tamamladı: "Eto'o'ya da baskı uygulanmadı, rahat bir şut çekti. Öyle bir seviyedeki futbolcu da bunu affetmez. Golden sonra maçın sonuna doğru gol pozisyonlarına girebildik, bu da defansımızda açıklık olmasına sebep oldu. Toplamda bakarsak daha önceki performansların çok uzağında idik. Maçı hak ederek kaybettik."