Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcüsü Pierre Webo, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını söyledi.

Süper Lig'de Fenerbahçe, lider Galatasaray'ı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 1 - 0 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından sarı lacivertli taraftarlar, stat etrafında galibiyetin coşkusunu yaşarken, golcü futbolcu Pierre Webo, yaptığı açıklamada galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Bugün güne dünya kadınlar günüyle başladık. Böyle bir günde bu bayramı yaşadığımız için çok mutluyuz, umarım taraftarımız da mutludur." şeklinde konuştu.

Galibiyeti emeklerinin karşılığı olarak değerlendiren Webo, "Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Bu sahadan bu skorla ayrılıyor olmaktan çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı rakiplerine karşı çok fazla pozisyona girdikleri yönünde bir soruya da Kamerunlu futbolcu, "Sadece bu maçta değil, puan kaybettiğimiz maçlarda da çok fazla pozisyona giriyorduk, maalesef golle sonuçlandıramamıştık. Bu akşam da çok fazla sayıda pozisyona girdik. Bunlardan bir tanesini sonuçandırarak galibiyeti aldık. Böyle önemli bir rakibe karşı çok fazla sayıda pozisyon oluşturabildiğimiz için mutluyuz gururluyuz." cevabını verdi.

Webo, Galatasaray'ın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 16 yıldır galip gelememesinin hatırlatılması üzerine, "Öncelikle umarım bu durum böyle devam etsin. Yıllar boyunca daha da sürsün bir Fenerbahçeli olarak bunu söylemek istiyorum. Bu serinin bozulması arzusunda değilim. Gerçekten taraftarlarımızın rolü çok büyük. Tabii ki biz sahada oynayan oyuncular olarak elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlarımız, bu 16 yıllık yenilmeme serisinde her zaman buradaydılar, takımımızı her zaman çok iyi desteklediler onlardan da rica ediyorum bu desteğe her zaman devam etsinler. Bu onların sayesinde oluyor." diye konuştu.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili de Webo, "Gerçekten puanlar çok yakın. Kafa kafaya bir lig devam ediyor. Geçtiğimiz yıla oranla çok farklı bir lig oluyor. Tüm tecrübemle şunu söylemek istiyorum, bu sezonun anlık olaylarla tamamlanacağını düşünüyorum. O yüzden maç maç düşünmeliyiz. Bir anda bu işlerin değişeceğini bir anda şampiyonun belli olacağını düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.