Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, İstanbul’a yarım kalan işlerini tamamlamak için geldiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş karşılaşması için akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Liverpool Takımı’nda teknik direktör Rodgers ve yıldız futbolcu Raheem Sterling açıklamalarda bulundu.

İlk maçta Beşiktaş’ı 1 – 0 mağlup ettiklerini ve avantajın kendilerinde olduğunu belirten Rodgers, Olimpiyat Stadı’nın dolacağının sorulmasına da “Premier Lig’de bu maç 3. stat olurdu.” ifadesini kullandı.

Rodgers, “Beşiktaş’ta duyduğumuza göre sakat futbolcular iyileşmiş. Biz de zaten Gökhan Töre ve Demba Ba’nın oynama ihtimaline göre hareket ettik. İkisi de yetenekli oyuncu ama bizim önceliğimiz kendi oyunumuza odaklanmak. Haftasonu oynadığımız maçın ardından eksiklerimiz oldu ama yine de Beşiktaş karşısına çıkacak kadromuz çok iyi. İstanbul Liverpool için önemli şehir. İstanbul’a çok büyük önem veriyoruz. Maça ilgi yoğun. Güzel atmosfer olacak ama biz işimizi tamamlamak için buraya geldik. Beşiktaş’ın ilk maçta 2 şutu vardı sadece. Yine de rakibimize çok saygı duyuyoruz. Biz deplasmanda daha iyi oynayan bir ekibiz. Takımın kendine güveni çok yüksek.“ diye konuştu.

Liverpool’un başarılı futbolcusu Sterling ise Beşiktaş taraftarının çok ateşli olduğunu duyduklarını söyledi. Sterling, “Yarın zor bir maç olacak. Bunu biliyoruz. Hücum futbol oynayacağız. Çok ateşli taraftarlarının olduğunu duyuyoruz. Bizim taraftarlarımız da öyle. Oyunumuzu etkileyeceğini düşünmüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.