Stat: Fatih Terim
Hakemler: Halis Özkahya, Mehmet Cem Satman, Kemal Yılmaz
Samsunspor: Soner Şahin, Murat Akyüz, Sezer Özmen, Tuna Üzümcü, Ahmet Burak Solakel, Mustafa Sevgi, Musa Aydın, Hasan Kılıç, Taha Yalçıner, Ofoedu, Mbilla
Antalyaspor: Fornezzi, Ömer Kandemir, Lokman Gör, Can Arat, Sakıb Aytaç, Sezer Badur, Osman Çelik, Erman Kılıç, Emrah Başsan, Gökhan Karadeniz, Diarra
Gol: Dk. 29 Diarra (Antalyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 16 Mbilla (Samsunspor), Dk. 18 Ömer Kandemir, Dk. 24 Gökhan Karadeniz (Antalyaspor)

PTT 1. Lig play-off final mücadelesinde Samsunspor ile Antalyaspor arasında oynanan mücadelenin ilk yarısı, Antalyaspor'un 1 - 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada Samsunspor taraftarları için batı ve kuzey tribünleri, Antalyaspor taraftarları için de doğu ve güney tribünleri ayrıldı. Karadeniz temsilcisinin taraftarları kendileri için ayrılan tribünleri doldururken, Antalyaspor için ayrılan tribünlerin büyük bölümü ise boş kaldı.

Emniyet güçleri, iki takım taraftarının karşı karşıya gelmesi için stat ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. Bu arada karşılaşma başlamadan önce taraftarlar arasında kısa süreli bir gerginlik yaşadı. Kuzey tribününde bulunan Samsunsporlu taraftarlar ile doğu tribününde yer alan Antalyasporlu taraftarlar birbirlerine yabancı madde attı.

Öte yandan maçın başlamasının ardından Antalyaspor taraftarlarının attığı meşaleler sonucu hakem Halis Özkahya, karşılaşmayı iki kere durdurdu. Mücadele, sahaya atılan meşalelerin temizlenmesinin ardından kaldığı yerden devam etti.

15. dakikada Antalyaspor'da Sezer Badur'un yerden pasında ceza alanı içinde topla buluşan Emrah Başsan, dönerek vurşunu yaptı, ancak araya giren Sezer Özmen, topu kornere çeldi.
23. dakikada Ahmet Burak Solakel, sol çaprazdan ceza alanına girer girmez şutunu çekti, meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
29. dakikada Diarra, Antalyaspor'u öne geçiren golü attı. Bu dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Erman Kılıç'ın vuruşunda yerden sert giden topa Diarra, müdahale ederek meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0 - 1.
34. dakikada Can Arat'ın hatalı pasında araya giren Mbilla'nın vuruşunda meşin yuvarlak kaelci Fornezzi'den döndü.