Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, kampın çok verimli geçtiğini ve transferlere devam edeceklerini söyledi.
Bolu’da kamp çalışmalarını sürdüren sarı-yeşilli ekibin Başkanı İsmail Bağıban, bugüne kadar çok sayıda transfer yaptıklarını ve görüştükleri futbolcular olduğunu belirtti.
Bağıban, “Yaklaşık 10 gündür kamp çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar 17 transfer yaptık. Görüştüğümüz yerli ve yabancı futbolcular var” dedi.
Bağıban, ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı futbolcuların yarın kampa geleceklerini belirterek, “Biliyorsunuz, ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Çok şükür bu sıkıntılı durumu bertaraf ettik. Ülkemizin arkasındayız. Bu yüzden bazı futbolcular yarın buraya gelecek ve görüşeceğiz. Antrenmanlarımız her gün çift idman şekilde devam ediyor. Eksikliklerimizi tamamlaya çalışıyoruz. Bizim amacımız gerçekten kampı kamp olarak yaşamak ve futbolcuların bütün eksikliklerini görebilmek” şeklinde konuştu.
Kulüp Başkanı İsmail Bağıban Bolu’da yaptıkları kamp çalışmalarının ilkinin cuma günü sona ereceğini ifade ederek, kinci etap kamp çalışmalarını Erzurum’da yapacaklarını dile getirdi.
Şanlıurfa’nın ihtiyacı olan güçlü bir Şanlıurfaspor oluşturmak için çabaladıklarını dile getiren Başkan Bağıban, “Şanlıurfaspor’un daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. İhtiyacımız olan güçlü bir Şanlıurfaspor oluşturmak. Yönetici arkadaşlarımız takımı yalnız bırakmıyor. Buraya gelip gidiyorlar. Beraberce değerlendirmeler yapıyoruz. Çok güzel günlerin bizi beklediğini söylemek istiyorum” dedi.
Bağıban, Türkiye’de yaşanan darbe girişimini kınadığını belirterek, “Ülkemizin yanında olduğumuzu belirtiyoruz. İnşallah ülkemize zeval gelmesin” diye konuştu.