Süper Lig 2014 - 2015 sezonu şampiyonu Galatasaray, kupasını Türk Telekom Arena'da düzenlenen törenle aldı. Törenin ardından açıklamalarda bulunan sarı kırmızılı futbolcu Semih Kaya, çok mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili bir soruya da cevap veren Semih, yurt dışında oynamayı isteyebileceğini, ancak gönlünde her zaman Galatasaray olacağını dile getirdi.

Semih Kaya, son 4 yılda 3 şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek, "O yüzden çok mutluyum gururluyum Galatasaray camiasında bünyesinde olduğum için. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Dışarıdaki kitle sayısı belli, bizi destekleyen kişiler belli. Gönülden Galatasaraylılar. Ben onları çok seviyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. Tüm Galatasaray ailesine armağan olsun bu şampiyonluk. 4 yıldızı ilk takan takımız. Biliyorsunuz ilklerin takımıyız zaten 2000 yılından beri. O yüzden gururluyuz mutluyuz. İnşallah daha da başarılar elde edeceğiz önümüzdeki yılda." ifadelerini kullandı

Bu yılı mutlu bir şekilde tamamladıklarını, mutsuz bir anının olup olmadığı yönündeki bir soruya ise Semih Kaya, "Mutsuz anlarım şu şekilde oldu. Mağlup olduğumuz berabere kaldığımız maçlarda mutsuz oldum. Sonuçta çıktığımız rota belliydi, sezon başında 4. yıldız hedefleyerek çıkmıştık. Berabere kalığımız mağlup olduğumuz maçlar beni mutsuz etti. Bunları Hamza hocamızın da gelmesiyle aştığımızı düşünüyorum. Gayet iyi bir istikrar sağladık. Şu anda geldiğimiz nokta belli şampiyonluk. İnanılmaz mutluyuz gururluyuz." cevabını verdi.

Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili de yetenekli futbolcu, "Bundan önceki açıklamalarımda da söyledim. Galatasaray Futbol Kulübü'nün bünyesinde olan sporcuyum. Galatasaray Kulübü'nün bir evladıyım. Her zaman bunu sürdürmek istiyorum. Ama kulübümüzün menfaati ne olur? Hani bir transfer olur tabii ben de yurt dışında oynamak isterim, ama benim için gönülden her zaman Galatasaray vardır." şeklinde konuştu.

SEMİH'TEN RAKİPLERİNE GÖNDERME

Lig başında Türk Telekom Arena'da 4 yıldız maketinin içine girerek poz vermeleriyle ilgili sosyal medyada yorumlar yapılmasıyla ilgili bir soruya da Semih Kaya, "Şampiyonluk kutlamalarını inşallah izlemişlerdir. Kek kabardı mı bilmiyorum, ama bazılarına göre iyi pişmiştir." ifadelerini kullandı.