Fenerbahçe bugün ikinci hazırlık maçında Sivasspor 4 Eylül Stadı'nda Medicana Sivasspor karşısına çıkacak. Peki Sivasspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte Sivasspor - Fenerbahçe maçı hakkındaki son bilgiler bu haberimizde...

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Sivasspor ile 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin bu maç kafilesinde yer alan isimler de belli oldu.

Sivasspor - Fenerbahçe maçı bu akşam saat 21:00'de oynanacak ve D-Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

İşte Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı kadrosuna yer alan isimler;

"Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Samuel Holmen, Uygar Mert Zeybek, Josef de Souza, Diego Ribas, Miroslav Stoch, Luis Nani, Alper Potuk, Moussa Sow ve Jose Fernandao."

Fenerbahçe Sivasspor Arasındaki Diğer Mücadeleler: İki takım arasında Sivas'ta yapılan 9 lig maçında deplasman takımı Fenerbahçe 4, evsahibi Sivasspor 3 kez galip gelirken, 2 maç da berabere bitti. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki maçlarda Fenerbahçe 18, Sivasspor ise 14 gol attı. Geçen sezon Sivas'taki müsabakayı evsahibi ekip 2-0 kazandı. Fenerbahçe Sivas'ta 3 sezondur gol atamıyor. Fenerbahçe, 2010-2011 sezonunda 4-3'lük galibiyetle şampiyonluk turu attığı Sivas'ta daha sonra oynadığı 3 lig maçında gol kaydedemedi. İki takım arasında Sivas'ta yapılan son 3 lig maçından biri golsüz biterken, ikisinde evsahibi ekip 2-0 galip geldi. 19 maçta 71 gol Fenerbahçe ile Medicana Sivasspor arasındaki maçlar gollü geçiyor. İki takım arasında Süper Lig'de yapılan 19 müsabakada 71 gol atıldı, sadece bir maç golsüz bitti. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 46, Sivasspor ise 25 kez fileleri havalandırdı, futbolseverler 71 gole tanık oldu. Maç başına gol ortalaması 3,73 olarak gerçekleşti. En farklı skorlu galibiyetler Fenerbahçe, Sivasspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2009-2010 sezonunda Sivas'ta 5-1'lik sonuçla aldı. Sivasspor ise 2011-2012 ve geçen sezon evindeki maçlarda 2-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe Sivasspor maçı hakkındaki düşüncelerinizi bsrhbr yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Öte yandan, 2010-2011 sezonunun son maçında Fenerbahçe'nin deplasmanda 4-3 galip gelerek şampiyonluğunu ilan ettiği ve geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da Fenerbahçe'nin 5-2 kazandığı karşılaşmalarda atılan yedişer gol, iki takım arasındaki en gollü müsabakalar olarak kayıtlara geçti.