UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında yarın Club Brugge'le önemli bir maç oynayacaklarını belirten teknik direktör Slaven Bilic, "Tur şansını eşit görüyorum." dedi.

Karşılaşmanın oynanacağı statta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Slaven Bilic, Club Brugge’i değerlendirirken, "Karşımızda iyi bir takım var. Buraya gelmeden önce otelde ilk analiz toplantımızı yaptık. Rakibin yakın zamanda oynadığı lig ve Avrupa maçlarını izledik. Ligde liderler ve ülke kupalarında final oynayacaklar. Avrupa’da karşımıza gelene kadar maç kaybetmediler. Oyun disiplini olan sağlam bir ekipler. Deneyimli ve enerjik oyuncuları var. Bu aşamada artık kolay bir takım yok. Turu geçen taraf büyük ihtimal İstanbul’da belli olacak." ifadelerini kullandı.

Bilic, Club Brugge’nin antrenörünü eskiden tanıdğını da belirterek, "Futbolculuk döneminde bir kaleciydi. Kendisiyle birlikte oynama şansım olmadı ama çok iyi bir kaleci olduğunu biliyorum. Kendisiyle birbirimize benzeyen yanlarımız var. Belçika’da çok iyi bir iş çıkarıyor. Kendisini takdir ediyorum. İyi bir takım yaratmış. Kendisine yolunda başarılar diliyorum." dedi.

Slaven Bilic, Beşiktaş'ın Club Brugge maçına gelene kadar gösterdiği performanslar üzerine ise "Bu sezon önemli performanslar ortaya koyduğumuz maçlar oynadık. Büyük ekiplere karşı oynadığımız oyunlar özgüvenimizi yükseltti. Liverpool’u eledik kim gelirse eleriz dersek büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalırız. Liverpool’a oynadığımız oyunu oynarsak büyük bir şansımız var. Brugge kağıt üzerinde bir Liverpool ya da Arsenal değil. Şanslar eşit. Belçika ve Türkiye ligleri birbirine benziyor. Yarınki maç için sabırsızlanıyorum. Bizim de rakibin de kullanamayacağı oyuncuları var." yorumunu yaptı.

SERDAR KURTULUŞ: BURADAN AVANTAJLI BİR SKORLA AYRILMAK İSTİYORUZ

Bu arada teknik direktör Slaven Bilic ile birlikte basın toplantısına katılan Serdar Kurtuluş ise yaptığı açıklamada, "Buradan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyoruz." dedi.

Son 16 Turu'na kalan Clup Brugge'ün iyi bir takım olduğunu da belirten, Serdar Kurtuluş, Club Brugge maçı hakkında yaptığı değerlendirmede, "Avrupa Ligi’nde son 16 takım arasındayız. Club Brugg bu grubun iyi ekiplerinden biri. Zor bir maç olacak. Buraya gelene kadar maç kaybetmediler. Kendi liglerinde zirvedeler ve lig kupalarında final oynayacaklar. Bu maça iyi konsantre olduk. İki ayaklı bir tur. Buradan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyoruz. Taraftar desteğiyle oynayacaklar. Umarım buradan iyi bir sonuçla döneriz." diye konuştu.

Son dönemdeki performans düşüklüğünü konsantrasyon eksikliğine bağlayan Serdar Kurtuluş, "Kötü oynarken kazanmak önemli. Bu durumu kısa sürede düzeltmeliyiz." dedi.