Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, kick boksa yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

İspanya’nın San Sebastian kentinde gerçekleştirilen Gençler Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya alan Elif Aybike Benli, Antrenör Alparslan Benli ile Kıck Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal, İl Müdürü Ataşbak’ı ziyaret etti.
Uzak Doğu sporlarında patlama yaşandığını, 2 spor salonunun bu spor dallarına tahsis edildiğini aktaran Ataşbak, başarılı sporcu ve kulüpleri desteklemeyi sürdüreceklerini, malzeme, ulaşım ve diğer konularda da yardım edeceklerini belirtti.

Ataşbak, konuşmasında şunlara yer verdi: “İspanya’nın San Sebastian kentinde gerçekleştirilen müsabakada kentimizin sesini duyuran sporcuları ve bunları müsabakalara hazırlayan antrenörleri kutluyorum. Uzak Doğu sporlarına ve kick boksa büyük yatırımlar yaptık. Bunun meyvelerini almaya başladık. Dileğimiz kick boksun olimpik spor olmasıdır.”

Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal, başarıyı tüm sorunların çözümünde destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a borçlu olduklarını kaydetti. Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı’nın yakın zamanda önemli bir organizasyonu Adana’ya vereceğini belirten Baysal, “Son yıllarda sporcu ve kulüp sayımız arttı. Ayrıca her gittiğimiz şampiyonadan madalyalarla dönüyoruz. Özellikle tesis ve malzemeler eksikliklerimiz giderildi, çalışma koşullarımızda önemli iyileştirmeler oldu. Daha çok çalışarak kentimizin sesini Türkiye ve dünyaya duyurmayı hedeflemekteyiz.” diye konuştu.