Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, Kayseri ilinde görev yapan 43 spor branşının il temsilcisi kahvaltı sofrasında bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Kadir Can Gökalp, Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Tatlı, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mehmet Uslu ile Tesisler Şube Müdürü Cemil Kayhan, Müdür Yardımcısı Atalay Yaman, ilçe müdürleri ve 43 branşın spor il temsilcileri katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’nin hoş geldiniz konuşmasının ardından 2014-2015 yılına ait değerlendirme toplantısı yapıldı. Kahvaltılı programın sonunda Ekim ayı içerisinde düzenlenecek olan Amatör Spor Haftası etkinlikleri hakkında da bilgiler aktarıldı. Toplantıya katılan il temsilcilerine, hizmetlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Yaklaşık 1.5 saat süren değerlendirme ve planlama toplantısının ardından günün anısına fotoğraflar çektirildi.