Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e dönen Antalyaspor şehirde bayram havası estirdi. Karşılama için uzun araç kuyrukları oluşturan taraftarlar, üstü açık bir otobüse binen takımla birlikte şehir turu yaptı.

PTT 1. Lig play-off finalinde penaltılarda Samsunsporu 6-3 yenerek Süper Lig'e yükselen Antalyaspor evinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Öğle saatlerinde Antalya Havalimanı'na gelen taraftarlar uzun bir süre takımı taşıyan uçağın iniş yapmasını bekledi. Özel yolculara ayrılan bölümden çıkan futbolcular, taraftarların coşkulu tezahüratları ve çiçeklerle karşılandı. Takım oyuncularıyla fotoğraf çektiren futbol severler meşela ve bayraklarıyla renkli gösterilere de imza attı. Taraftarların gösterilerine zaman zaman futbolcular da dahil oldu. Bazı futbolcular taraftarlara 'üçlü' çektirdi.

Özel olarak süslenmiş üstü açık otobüse binen futbolcular ve yöneticiler konvoy eşliğinden havalimanından ayrıldı. Otomobil ve motosikletlerden oluşan araç konvoyu uzun süre şehir turu yaptı. Bu sırada futbolcuların bulunduğu takım otobüsüne asılarak yolculuk yapan taraftarlar sık sık polis tarafından uyarıldı. Ancak, bu uyarıları dikkate almayan taraftarlar son sürat giden araçlarda ölüme meydan okudu. Havalimanından başlayan konvoy Işıklar Caddesi'nin sonunda tamamlandı.

Antalyaspor Teknik Direktörleri Yusuf Şimşek ve Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile takım yöneticileri de sevinç gösterilerine katıldı.